Städning

Vi alla hjälps åt med städningen i klubben. Det innebär att varje medlem eller familj får ansvaret en gång per år att städa lokalen. Städrutiner och städlistan sitter uppe på klubbens anslagstavla, kolla om du är uppskriven. Om du inte har möjlighet att städa går det bra att köpa sig fri för 500kr.

Städrutin

Nu sitter terminens städlista uppsatt på klubbens anslagstavla. Kolla om du är uppskriven!

Filmtime!

Filmtime! Alla barn, knattar och ungdomar som tränar i Umeå karateklubb kommer att träffas i klubblokalen på torsdag 20/10, 18:00-20:30. Den ordinarie träningen är då inställd till förmån för filmvisning. De kommer att få popcorn o saft! Välkomna!

Prova-på möjligheter

Vi har inga prova-på dagar i Umeå Karateklubb, men om man bestämmer sig för att inte fortsätta och har tränat max tre tillfällen så betalar vi tillbaka medlemsavgiften med 80 kronors avdrag per tränat pass.

Gradering och Läger Knatte/Barn/Ungdom

Graderingen markerar avslutningen på träningsterminen och är en högtidsstund för hela klubben!     Graderingspass Ni som inte har graderingspass sedan tidigare behöver lämna in två passfoton/skolfoton senast 2 veckor före graderingen. Notera namn och personnummer på baksidan av fotona och lämna till Sempai Alexander i ett kuvert. Graderingspass kostar 100 kr.